Badminton / UNGDOM

UNGDOM

Har du lyst til at spille badminton og er du under 18 år, kan du komme med på vores juniortræning. Vi er omkring 20 spillere i alle aldre og der er også plads til dig! Uanset om du har spillet før eller er helt nybegynder.


Hvornår træner vi?

Vi træner hver mandag og onsdag eftermiddag i Præstø Hallen. Vi stiller ikke krav om, at du kommer begge dage. Du er velkommen til kun at træne med en dag.
 
 

Hvem kan være med?

Vi har fokus på bredden. Det skal være sjovt og hyggeligt, og alle skal kunne være med. Også de små nybegyndere.

Vores træning består derfor mest af en blanding af leg, slagøvelser, løb, frit spil og kamptræning. Vores mål er, at det skal være hyggeligt og sjovt, og give dig et basalt kendskab til sporten.
 
Hvis du er klar til mere end det, bør du søge videre til en større klub. Der er fornuftige tilbud i både Næstved og Vordingborg. Husk blot, at det ene ikke behøver at udelukke det andet - du er stadig velkommen til at melde dig til i Præstø, hvis du har lyst til at gøre begge dele. 
 

Kom og prøv

Som ny spiller kan du træne med i to uger, før du melder dig ind. Så kan du se, om det er noget for dig. Ketcher kan du låne. HUSK blot gode sko til indendørs brug.Forælder til et badmintonbarn?

Badminton er en sjov sport, også for dig som forælder. Vi håber, at du i ny og næ har lyst til at kigge forbi ved vores træning, eller ved vores juleafslutning og klubturnering.

Det hænder, at vi har brug for en ekstra hånd. Det kan være som organisator, chauffør, kagebager eller heppekor. Men det er sjældent og du vil næppe blive overbelastet.

Hvis dit barn har lyst til at spille stævner, kræver det lidt ekstra af dig. Der kan være lang transport, ventetid i halen og behov for hjælp i kampene. Vi anbefaler derfor, at du som forælder får lært de mest basale regler i spillet, så du bedst muligt kan hjælpe dig barn. Men bare rolig - der er masser af andre forældre, der har prøvet det før, som du kan spørge til råds, hvis du har behov. 
 
Har du lyst til selv at spille med dit barn i ny og næ, er der familiebadminton hver søndag i Præstø Hallen. Det er sjovt og super hyggeligt. 
 

Den gode opførsel


Der skal være plads til alle - og alle skal have en god træning. Vi har derfor nogle fælles spilleregler:

Vi kommer til tiden og er klar, når træningen går i gang
Vi forventer, at du har sportstøj på, har tisset af, fyldt din drikkedunk og har gode indendørs sko på, når du skal træne. Cowboybukser og bare tæer er bandlyst.

Vi giver den gas til træning
Vi forventer, at du deltager aktivt, hører efter og gør dit bedste. Hver gang og under hele træningen! Vi kommer for at spille badminton, ikke for at snakke ved nettet, tjekke mobiltelefoner eller krybe udenom de svære øvelser. Er du træt, er det bedre at gå tidligt hjem, end at deltage uengageret og trække de andre ned.

Vi respekterer hinanden
Vi forventer, at du taler pænt, er sød ved de andre og er en god kammerat. Enhver form for mobning accepteres ikke!
Præstø Sport | CVR: 37164747 | Hjørnehusvej 14, DK-4720 Præstø - DENMARK