Badminton / UNGDOM / Stævner

Stævner

Som badmintonspiller kan du spille masser af stævner. Faktisk er der stævner, (næsten) hver eneste weekend, for både den bedste elite og den helt nye nybegynder. 
 
Nogle stævner er mere oplagte end andre. Vi anbefaler at du begynder med et "begynder-stævne" - det er stævner, hvor der kun deltager spillere, der aldrig har spillet stævner før. Du er derfor sikker på kun at møde andre på samme niveau og der er plads til, at I kan få hjælp undervejs, hvis I ikke helt har styr på point og regler endnu.
 
Det hele bliver styret via siden: www.badmintonplayer.dk. Her kan du finde info om alt fra stævner, spillere og programmer til seneste nyt om verdenselite. 
 
Når du vil tilmelde dig et stævne, skal du oprettet en profil. Alle spillere er opdelt efter både alder og niveau. Man begynder normalt i D-rækken og rykker så løbende op i rækkerne i takt med at man bliver bedre. 
 
Bemærk at det typisk koster 1-200 kroner at tilmelde sig et stævne. Det kan derfor let blive dyrt, hvis du gerne vil spille mange stævner.  
 

Når du skal til stævne


Når du har tilmeldt din en turnering, kommer du med i turneringens spilleprogram. Det bliver typisk sendt ud pr. mail direkte til deltagerne 3-6 dage før stævnet. Du kan også finde det på badmintonplayer.dk eller på cup2000.dk. 

Husk at komme i god tid. Man skal være spilleklar mindst 30 minutter før – og der skal også være tid til at varme op, fylde en drikkedunk osv.


Har du brug for mere hjælp?

BadmintonPlayer.dk har et hav af funktioner. Der er gode vejledninger under FAQ. Her kan du f.eks. se, hvordan du kan tilknytte flere spillere til samme brugerprofil. Det kan være smart, hvis man er forælder til to badmintonbørn.


Præstø Sport | CVR: 37164747 | Hjørnehusvej 14, DK-4720 Præstø - DENMARK