Præstø Multicenter
Rosagervej 19
4720 Præstø

BadmintonHar du lyst til at spille badminton i Præstø? Så har vi et godt tilbud til dig! Uanset om du har spillet før eller er helt nybegynder. Alle kan være med og det er aldrig for sent at lære noget nyt!

Er du under 18 år, kan du komme med på vores juniortræning. Vi træner hver mandag og onsdag, hvor du kan møde andre børn og unge og lære det mest basale. 

Er du over 18 år og har spillet lidt før, kan du være med på vores fællestræning onsdag aften. Her spiller vi på kryds og tværs i forskellige spillerunder, så du kommer til at spille både med og mod en bred vifte af spillertyper på alle niveauer.  

For seniorer har vi en aktiv ældregruppe. Her er der træning tirsdag og torsdag, hvor der er fokus på både hygge og fællesskab og på at få sved på panden og holde formen ved lige. 

Hvis I er flere, der er vant til at spille sammen, kan I også leje en fast bane hver uge. Du kan se under Tilmleding hvornår der er ledige baner. 

Du kan finde mere info om vores hold og priser i menuerne. Du er også velkommen til at kontakte en af klubbens kontaktpersoner.

Vel mødt!
Præstø Sport | CVR: 37164747 | Hjørnehusvej 14, DK-4720 Præstø - DENMARK